Obvestilo abonentom Opere in Baleta sezone 2019/2020

Objavljeno 03.09.2020
Slovensko narodno gledališče Maribor

Spoštovani abonenti Opere in Baleta SNG Maribor sezone 2019/2020!

Veseli nas, da vas lahko povabimo na ogled baletne predstave Falling Angels, ki bi jo  morali videti že minulega marca, a je načrte prekrižala epidemija koronavirusa.

Čeprav si prizadevamo, da bi gledališče delovalo, kot smo bili vajeni, je naša prva skrb namenjena zagotavljanju varnosti nastopajočih in obiskovalcev v skladu z navodili pristojnih služb.

Ker je število gledalcev v Veliki dvorani za izvedbo teh predstav omejeno, vas prosimo, da si vstopnico za ogled predstave pri gledališki blagajni dvignete do četrtka, 10. septembra 2020. (Vstop v dvorano bo možen samo z vstopnico, abonentska kartica in na njej označen sedež ne veljata.) V primeru, da bo za razpisan termin abonmaja dvorana zapolnjena, vas prosimo, da izberete katerega od drugih prostih terminov.

Falling Angels je na sporedu 10., 11., 12., 15. in 19. septembra 2020 ob 19.30 ter 13. septembra 2020 ob 17.00.

Prosimo vas, da pri obisku gledališča upoštevate naslednja navodila: predstav se udeležite le, če ste zdravi in brez bolezenskih znakov. Vstop v gledališče z maskami je obvezen, tudi v dvorani morate nositi masko. Naprošamo vas, da vzdržujete varnostno razdaljo 1,5 metra z drugimi obiskovalci gledališča, da si ob vstopu razkužite roke in ves čas skrbite za higieno kihanja ter kašljanja.

Skrb za zdravje obiskovalcev in nastopajočih jemljemo zelo resno, zato vas prosimo, da nam pri tem pomagate tudi vi.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo pri gledališki blagajni po e-pošti boxoffice@sng-mb.si ali po telefonu 02 250 61 15.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.