Odpoved predstav in koncertov v času trajanju epidemije

Objavljeno 22.10.2020
Slovensko narodno gledališče Maribor

Spoštovani!

V času trajanju epidemije koronavirusa Slovensko narodno gledališče Maribor – Drama, Opera, Balet, Festival Borštnikovo srečanje – skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije odpoveduje oziroma prestavlja vse predstave in koncerte. Odpadle prireditve bodo na spored uvrščene takoj, ko bo to spet mogoče.

Slovensko narodno gledališče Maribor se v času epidemije seli na družabna omrežja. Spremljate nas na Facebooku, Instagramu in Youtube-u.

Hvala za razumevanje!

 

OBVESTILO OBISKOVALCEM

Gledališka blagajna bo zaprta do predvidoma ponedeljka, 2. novembra 2020.
Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo po elektronski pošti boxoffice@sng-mb.si.

Vračilo kupnine in urejanje dobropisa

  • Zveste gledalce prosimo, da ohranite že kupljene vstopnice, ki jih boste lahko zamenjali za nove, če pa to ne bo mogoče, vam bomo povrnili kupnino.
  • O novih terminih predstav in koncertov kot tudi o tem, katere prireditve bodo odpovedane, vas bomo sproti obveščali na spletnih straneh in socialnih omrežjih Slovenskega narodnega gledališča Maribor.
  • Če obiskovalcem novi termin ne ustreza ali je ta odpovedan, bo Slovensko narodno gledališče Maribor izstavilo dobropis ali povrnilo kupnino po prejetju pisnega zahtevka za vračilo. Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljite na boxoffice@sng-mb.si.